Pilvikassa ja verkkosivut samassa

Johkussa kassaohjelmiston ja verkkokaupan toiminnot ovat täysin integroituja ja mobiilioptimoituja. Sujuva kassatyöskentely onnistuu tabletin ja maksupäätteen yhdistelmällä – ja tarvittaessa POS toimii jopa pelkällä kännykällä.

Kauppa verkossa

Verkkokaupan perustaminen onnistuu Johkun kautta käden käänteessä samalla komissiomaksulla. Kattava maksuvälittäjätuki tarjoaa kotimaiset ja kansainväliset maksutavat.

Monipuoliset lahjakortit

Lahjakortti on oivallinen tapa muistaa ystävää aineettomalla lahjalla. Johkun avulla voit tehdä kerta- tai monikäyttöisiä lahjakortteja, joiden käyttökohteet ja -ajat saa rajattua juuri halutuksi – jopa muiden kauppiaiden valikoimiin. Johkussa lahjakorttien käyttö onnistuu niin kassalla kuin verkossa.

Johku on tapa toimia ja kehittyä

Johku perustuu laajaan tutkittuun tietämykseen asiakkaan päätöksenteosta ja ostamisesta digitaalisessa maailmassa.

Ei enää ATK:ta

Johku kulkee aina mukanasi, sillä se on suunniteltu nykyaikaan mobiililaitteilla käytettäväksi ilman tuskallista "ATK:n" opettelua.

Helppo ja nopea perustaa

Johku on vaivaton perustaa ja vie ensimmäisessä vaiheessa aikaasi vain noin 15 minuuttia.

Jaetut kaupat

Jokainen Johku-kauppias voi myydä myös toisen kauppiaan tuotteita alkuperäisen kauppiaan nimissä. Tämä mahdollistaa aivan uudenlaisen yhteistyön, jossa jokainen voi markkinoida ja myydä myös kumppaniensa ratkaisuja ja tuottaa suoraa tulovirtaa.

Kaikki tärkeät maksutavat

Johku tukee useita verkko-ostoksien maksunvälittäjiä, niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin, jotka mahdollistavat maksamisen kaikilla tärkeimmillä maksuvälineillä verkkopankista mobiililompakoihin ja luottokorteista PayPal- ja AliPay-maksuihin.

Pilvikassa ja maksupäätteet

Johkussa on sisäänrakennettu pilvikassaympäristö, johon on saatavilla myös integroidut maksupäätteet. Ja mikä parasta, et tarvitse erillisiä korttitilityssopimuksia, sillä maksupäätteillä operointi sisältyy yhteen ja samaan Bamboran maksuvälittäjäsopimukseen.

Monipuolinen viestintä

Johku viestii tilanneelle asiakkaalle sekä yleisellä tasolla että tuote- ja resurssitasolla. Lisäksi voit halutessasi kytkeä Johkuun vaikkapa MailChimpin tai muun markkinoinnin automaatiojärjestelmän

Johku Työjono

Johku Työjono -näkymä mahdollistaa tilausten reaaliaikaisen välittämisen esimerkiksi keittiöön työn alle. Työjono vaiheistaa tilausten käsittelyn. 


Vaikka tällä sivulle onkin koottu Johkun toimialakohtaisia erityispiirteitä, ovat kaikki Johkut valmiita kaikkien tuotetyyppien myyntiin – ostettavista tuotteista aktiviteetteihin ja tapahtumista varattaviin palveluihin. Johku ei siis rajoita sitä, miten kauppias kehittää omaa liiketoimintaansa, vaan kannustaa uusien tuote- ja palvelukokonaisuuksien ja yritysten välisen yhteistyön rakentamista.
 

Lue lisää ominaisuuksista

 

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä. 

Johku säästää myös aikaasi automatisoimalla myyntiin, varaustenhallintaan ja asiakaspalveluun liittyviä toimenpiteitä. Yhdessä vahvojen kumppanien kanssa Johku mahdollistaa tehokkaan kaupankäynnin! 

Ilkka Lariola

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
View Ilkka Lariola's profile on LinkedIn

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki
Takaisin ylös