Kaikki tuotetyypit

Me emme rajoita sinua tai liiketoimintaasi. Menestyvä matkailutoiminta edellyttää yrittäjältään luovuutta ja kykyä rakentaa liiketoimintaa lukuisista eri poluista. Johkulla voit myydä kaikkea.

Edistynyt tuotteiden- ja resurssienhallinta

Silloin kun operoit lukuisia aktiviteetteja, varusteita, oppaita, majoituskohteita ja paljon muuta, on työn sujuttava ja automaation autettava.

Lipunmyynti aktiviteetteihin ja tapahtumiin

Täysiverinen lipunmyyntijärjestelmä palveluksessasi. Sen lisäksi että Johku osaa myydä, se osaa myös tarkastaa liput ovella.

Kaiken maailman kanavat

Johku on integroitu MyAllocator- ja Bokun-kanavanhallinta ratkaisuihin. Nämä huolehtivat siitä, että tuplabuukkauksia ei synny, olivat majoituskohteesi Booking.comissa tai aktiviteettisi Tripadvisor Experience:ssä.

Uuden aikakauden keskusvaraamot

Johkun jaettujen kauppojen konseptissa kauppias voi halutessaan jakaa oman Johku-kauppansa muiden kauppiaiden tuotteille myyntikanavaksi. Johkun dynaaminen ristiinmyynti taasen hoitaa kaupan kotiin vaikka useammalle kauppialle yhtäaikaisesti yhdellä transaktiolla.

Pilvikassa ja verkkosivut samassa

Johkussa kassaohjelmiston ja verkkokaupan toiminnot ovat täysin integroituja - ja mobiilioptimoituja. Sujuva kassatyöskentely onnistuukin tabletin ja maksupäätteen yhdistelmällä - ja tarvittaessa POS toimii jopa pelkällä kännykällä.

Johku on tapa toimia ja kehittyä

Johku perustuu laajaan tutkittuun tietämykseen asiakkaan päätöksenteosta ja ostamisesta digitaalisessa maailmassa.

Ei enää ATK:ta

Johku kulkee aina mukanasi, sillä se on suunniteltu nykyaikaan mobiililaitteilla käytettäväksi ilman tuskallista "ATK:n" opettelua.

Helppo ja nopea perustaa

Johku on vaivaton perustaa ja vie ensimmäisessä vaiheessa aikaasi vain noin 15 minuuttia.

Monipuolinen viestintä

Johku viestii tilanneelle asiakkaalle sekä yleisellä tasolla että tuote- ja resurssitasolla. Lisäksi voit halutessasi kytkeä Johkuun vaikkapa MailChimpin tai muun markkinoinnin automaatiojärjestelmän

Selkeä tilannekeskus ja laaja raportointi

Johkun tilannekeskus kertoo yhdellä silmäyksellä kaupankäyntisi tilanteen. Johkun raportointi syventää tietosi yksityiskohtiin. Tämän lisäksi kaikki raporttitiedot ovat saatavissa suoraan vaikka Exceliin.

Kätevä varaustenhallinta

Monipuolinen ja työtä nopeuttava varaustenhallinta. Näet yhdellä silmäyksellä missä on vapaata. Ja mikä parasta, voit myydä vaivattomasti suoraan varaustenhallinnasta ja lähettää asiakkaalle vaikka maksulinkin.

Dynaaminen hinnoittelu

Johkun hinnoittelumoottori tarjoaa runsaasti liikkumavaraa jotta voit hinnoitella tuotteesi lukuisilla eri tavoilla yksinkertaisesta kappalehinnoittelusta kompleksisiin osallistujamäärän, päivän ja kellonajan yhdistelmiin.

Laajat laskutustoiminnallisuudet

Johkussa on kaikki tarvittavat toiminnallisuudet laskutukseen. Voit laskuttaa yksittäisiä tilauksia tai vaikka muodostaa koontilaskun useista eri tilauksista. Voit myös halutessasi automatisoida koko maksuvalvonnan perintään asti ja keskittyä itse olennaiseen.

Täysin integroitu Netvisor-taloushallintoon

Johku muodostaa kaupankäyntikerroksen Visma Netvisor -taloushallinnon ympärille kommunikoiden reaaliaikaisesti kaiken myynnin suoraan Netvisoriin. Tätä yhdistelmää käyttävällä yrittäjällä kehittyminen ei jää enää kiinni talousdatan puutteesta tai sen vanhentumisesta.


Vaikka tällä sivulle onkin koottu Johkun toimialakohtaisia erityispiirteitä, ovat kaikki Johkut valmiita kaikkien tuotetyyppien myyntiin - ostettavista tuotteista aktiviteetteihin ja tapahtumista varattaviin palveluihin. Johku ei siis rajoita sitä, miten kauppias kehittää omaa liiketoimintaansa vaan jopa kannustaa uusien tuote- ja palvelukokonaisuuksien ja yritysten välisen yhteistyön rakentamista.
 

Lue lisää ominaisuuksista

 

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä. 

Johku säästää myös aikaasi automatisoimalla useita matkailutuotteiden myyntiin, varaustenhallintaan ja asiakaspalveluun liittyviä toimenpiteitä. Yhdessä vahvojen kumppanien kanssa Johku mahdollistaa tehokkaan kaupankäynnin! 

Sami Hänninen

Johku-konsepti

Minna Mikkola

Palveluasiantuntija
Tilaa

Seuraavat koulutukset

Seuraavia kurssiaikoja suunnitellaan, pysy kuulolla.

Viimeisimmät päivitykset

Seuraa Johkun kehitystä

Takaisin ylös