Johku on monipuolinen, kauppiaan toimintaan ja käyttötarpeisiin muovautuva kaupankäyntijärjestelmä, jossa nivoutuvat yhteen verkkokauppa, kassajärjestelmä, varausjärjestelmä ja lipunmyyntijärjestelmä. Teetpä sitten onlinemyyntiä, kivijalkakauppaa tai molempia, Johku mukautuu erilaisiin käyttötilanteisiin toiminnoillaan.

Johkun erikoisuus on nk. jaetut kaupat: tuotteidesi myynti toisen Johku-kauppiaan kaupassa ja toisinpäin, mikä tuo uusia mahdollisuuksia yritysten väliseen sekä alueelliseen yhteistyöhön ilman jälleenmyynnin hierarkioita. Johku-ekosysteemissä on jo 1700 rekisteröitynyttä kauppiasta ja jokainen näistä on potentiaalinen seuraava yhteistyökumppanisi.

Mitä Johku sisältää?

  • Runsaasti erilaisia tuotetyyppejä: varattava majoitus, välinevuokraus, aktiviteetit, varastosaldolliset tuotteet, lahjakortit, mobiililiput…
  • Manuaalitilausten luonti, tilausten ja tositteiden hallinta, raportointi 
  • Varausten tarkastelu ja hallinnointi
  • Erilaisiin käyttötilanteisiin sopivien käyttöliittymien muokkaus ja uusien luominen
  • Sisäänrakennettu kauppapaikka eli verkkosivusto tuotteidesi myyntiin – et tarvitse erillistä sivustoa lainkaan
  • Widgetit tuotteiden upottamiseksi osaksi erillistä sivustoa, mikäli et halua käyttää kauppapaikkaa
  • Sisäänrakennettu kassaympäristö tuotteiden myyntiin paikan päällä, mahdollisuus maksupääteintegrointiin (Poplapayn maksupäätteet)
  • Useita online-maksutapavaihtoehtoja kytkettävissä: Visma Pay, Paytrail, PayPal, Stripe, Smartum, ePassi…, lisäksi Johkun omat maksutavat lasku/tilisiirto sekä avoin tilaus (tarjoyspyyntö) jonka voi kätevästi maksaa maksulinkillä mitä tahansa kytkettyä online-maksutapaa käyttäen
  • Useita valmiita integraatioita: MyAllocator, Bókun, Gofinland.fi, Netvisor, Ropo24-laskutuspalvelu, Igloohome- ja Ratna-älylukitukset…

Tiedät koko ajan mitä tapahtuu ja mitä pitäisi tehdä

Johkun varaustenhallintaa on kehitetty useita vuosia ja sitä on paranneltu harppauksia eteenpäin aktiivisten Johku-kauppiaiden antaminen erinomaisten ideoiden kautta. Agenda-näkymä mahdollistaa respassa selkeän tilannekuvan muodostamisen. Tiedät koko ajan, kuka on tulossa ja kirjattava sisään ja kuka menossa ja kirjattava ulos. Tärkeintä on koko ajan tietää, mitä pitäisi kullakin hetkellä tehdä.

Vaikka Johkun varaustenhallinta tarjoaakin runsaasti mahdollisuuksia majoitusliiketoiminnan hallintaan, halusimme tuoda tähän vielä enemmän. Loppuvuonna kehitämme Johkuun vielä pidemmälle viedyt ominaisuudet tekemisen hallintaan. Lanseeraamme toimituspäivämäärän käsitteen sekä aikaperusteisille tuotteille että kappalemääräisille tuotteille ja yhdistämme tämän aivan uuteen työjonon hallintaan. Konkreettisella tasolla tämä tarkoittaa sitä, että voit esim. julkaista siivoojalle oman käyttöliittymän, joka kertoo suoraan, mitkä huoneet on siivottava ja milloin. Tai vaikkapa keittiölle uuden sähköisen näkymän, joka kertoo tarkalleen mitä tehdä ja milloin. Ja luonnollisesti, olemme lähestyneet tätä kaupankäynnin tulokulmasta.  

Miten käytän Johkua?

Johkua käytät simppelisti selaimella ilman turhia asennuksia, eli se kulkee mukanasi minne vain. Johku on täysin responsiivinen joten voit päivittää verkkokauppaasi älypuhelimellasi tai vaikka tehdä tuotemyyntiä tapahtumapaikalla tabletin ja langattoman maksupäätteen kanssa.
 

Johku kehittyy koko ajan

Johkun on jatkuvasti kehittyvä järjestelmä. Tämän päivän menestyvä liiketoiminta edellyttää jatkuvaa kehittymistä. Meidän tehtävä on pitää aktiiviset kauppiamme alansa kärjessä toimimalla heidän tehokkaana T&K-tiiminä. 

Paljonko Johku maksaa?

Johkussa ei ole perustamiskuluja tai kiinteitä kk-kuluja, vaan maksat vain komissiota Johku-kaupassasi tehdyn myynnin mukaan.  Johkun komissio on volyymipohjainen; komissio alkaa 2,5%:sta ja laskee vuoden mittaan kertyneen myyntisi mukaan. Sivustomme laskurilla voit laskea arvioidun komission määrän liikevaihtosi perusteella. Johkun komissiomaksu ei sisällä maksunvälittäjien tai muiden kolmansien osapuolien omia maksuja vaan ne perivät omat kustannuksensa suoraan kauppiaalta.

Olisiko nyt toiminnan aika?

Jätä yhteydenottopyyntö allaolevan linkin kautta avautuvalla lomakkeella - keskustellaan miten Johku sopisi yrityksellesi.

Tutustu kauppiaisiin

Johkulla on Suomessa yli 1600 rekisteröityä kauppiastunnusta

Ilmoittaudu!

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä. 

Johku säästää myös aikaasi automatisoimalla myyntiin, varaustenhallintaan ja asiakaspalveluun liittyviä toimenpiteitä. Yhdessä vahvojen kumppanien kanssa Johku mahdollistaa tehokkaan kaupankäynnin! 

Sami Hänninen

Johku-konsepti

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki
Tilaa

Seuraavat koulutukset

Seuraavia kurssiaikoja suunnitellaan, pysy kuulolla.

Viimeisimmät päivitykset

LähettänytAsiakaspalvelu, 11 päivää sitten
LähettänytAsiakaspalvelu, about 1 month sitten
LähettänytAsiakaspalvelu, 2 months sitten
LähettänytAsiakaspalvelu, 3 months sitten
LähettänytAsiakaspalvelu, 3 months sitten
LähettänytAsiakaspalvelu, 4 months sitten
LähettänytAsiakaspalvelu, 5 months sitten
LähettänytAsiakaspalvelu, 5 months sitten
LähettänytAsiakaspalvelu, 6 months sitten

Seuraa Johkun kehitystä

Takaisin ylös