Kehittäjille

Oletko kiinnostunut saamaan järjestelmäsi toimimaan yhdessä Johkun kanssa?

Suurin osa Johkussa olevasta datasta on luettavissa REST-pohjaisen rajapintamme kautta, jota myös omat hallinta- ja myyntiliittymämme käyttävät. Tilauksiin ja varauksiin voidaan myös kytkeä Zapier-triggereitä, joiden perusteella voidaan suorittaa muita sovelluksia ilman tiedon ajoittaista pollaamista.

Tiedon syöttäminen rajapinnan kautta on myös mahdollista, mutta siihen saattaa liittyä tapauskohtaisesti rajoituksia lähinnä siksi, että emme välttämättä pysty takaamaan tiedon syöttämiseen käytettyjen rajapintojen taaksepäin yhteensopivuutta.

Jos olet kiinnostunut datan hakemisesta Johkusta, ota yhteyttä vaikkapa sivuston alalaidasta löytyvällä lomakkeella niin lähetämme sinulle rajapintakuvauksen. Mikäli tarvitset myös tiedon syöttämistä, voimme keskustella tarkemmin siitä, minkälaisia ratkaisuja on jo olemassa vai tarvitaanko jotain räätälöintiä.

 

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä. 

Johku säästää myös aikaasi automatisoimalla useita matkailutuotteiden myyntiin, varaustenhallintaan ja asiakaspalveluun liittyviä toimenpiteitä. Yhdessä vahvojen kumppanien kanssa Johku mahdollistaa tehokkaan kaupankäynnin! 

Sami Hänninen

Johku-konsepti

Minna Mikkola

Palveluasiantuntija
Tilaa

Seuraavat koulutukset

Seuraavia kurssiaikoja suunnitellaan, pysy kuulolla.

Viimeisimmät päivitykset

Seuraa Johkun kehitystä

Takaisin ylös