Johku on rakennettu helpottamaan yrittäjän arkea. Jos Johkun perustamisen tai käytön aikana herää kysymyksiä, olemme apunasi. Älä siis epäröi laittaa meille viestiä joko Johkun ylläpidon käyttöliittymästä tai alla olevaa lomaketta käyttäen.

Johku on nopeasti kehittyvä järjestelmä, joka saa jatkuvasti uusia ominaisuuksia samalla kun olemassa olevat hiotuvat aina vain paremmiksi. Tukipalvelujemme rooli on auttaa Johkun omatoimisessa käyttöönotossa, jokapäiväisessä tekemisessä tai vaikkapa silloin kun asia ei vain aukea kolmannen yrityskerran jälkeen.

Tutustu, kouluttaudu ja ota käyttöön vaivattomasti

Ota yhteyttä asiakastukeemme

Viesti*
 
Nimi*
 
Sähköposti*
 

Varmistamme että olet ihminen: vastaa seuraavaan kysymykseen

 
Paljonko on 4 miinus 1?
 
 
 

Johku on matkailuyrittäjän paras kaveri - aina mukana kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita joko suoraan tai integroitujen ulkoisten myyntikanavien kautta. 

Johku tarjoaa myös erinomaiset keinot seurata ja kehittää sujuvasti liiketoimintaa selkeän kokonaiskuvan antavan ohjauspaneelin ja seikkaperäisen raportoinnin avulla. Johku säästää myös aikaasi automatisoimalla useita matkailutuotteiden myyntiin, varaustenhallintaan ja asiakaspalveluun liittyviä toimenpiteitä. 

Tilaa Johku!

Viimeisimmät päivitykset

Tiedotteet : JOHKU-tukisivusto
Tiedotteet 11

Yleiset ja viralliset Johku-tiedotteet.

Posted by Sami Hänninen, about 1 year sitten , Viimeisin vastaus by Sami Hänninen 11 months sitten
Posted by Sami Hänninen, about 1 year sitten
Takaisin ylös