Johkun tukisivustolle on koostettu ohjeita Johkun eri toiminnallisuuksista ja tavoitteena on palvella kauppiaitamme 24/7 aina kun siihen on tarve. Johku on nopeasti kehittyvä järjestelmä ja ominaisuuksia tulee lisää jatkuvasti. Pyrimme ylläpitämään sivuston sisältöä niin, että se vastaisi mahdollisimman hyvin kuluvan päivän ominaisuuksia. On kuitenkin mahdollista, että emme ole ehtineet jotakin artikkelia tai artikkeileita vielä kirjoittamaan tai korjaamaan. Tällöin suosittelemme olemaan suoraan yhteydessä tukeemme, niin vastaamme nopeasti kysymyksiisi.

Siirry tukisivustolle

Johkun tukisivusto löytyy osoitteesta: support.johku.com

Voit myös hakea artikkeleita suoraan sivustolta alla olevaa lomaketta hyödyntäen.

Hae tukisivustolta

Johku on matkailuyrittäjän paras kaveri - aina mukana kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita joko suoraan tai integroitujen ulkoisten myyntikanavien kautta. 

Johku tarjoaa myös erinomaiset keinot seurata ja kehittää sujuvasti liiketoimintaa selkeän kokonaiskuvan antavan ohjauspaneelin ja seikkaperäisen raportoinnin avulla. Johku säästää myös aikaasi automatisoimalla useita matkailutuotteiden myyntiin, varaustenhallintaan ja asiakaspalveluun liittyviä toimenpiteitä. 

Tilaa Johku!

Viimeisimmät päivitykset

Posted by Sami Hänninen, about 1 year sitten , Viimeisin vastaus by Sami Hänninen 11 months sitten
Posted by Sami Hänninen, about 1 year sitten
Takaisin ylös