Johku on nopeasti kasvava suomalainen kaupankäyntiteknologia. Johkun tehtävänä on helpottaa ja automatisoida tuotteiden ja palveluiden myyntiin liittyvää liiketoimintaa.

Nosta liiketoimintasi seuraavalle tasolle!

Johkun tarkoituksena on auttaa sinua menestymään ja kasvattamaan kannattavaa liiketoimintaa. Harva kuitenkaan pystyy tähän täysin yksin. 

Johku-valmentajat ovat auttamassa kauppiaita eteenpäin. Valmentajat ovat ammattitaitoisia digitaalisen myynnin asiantuntijoita ja heillä on laaja kokemus ja ymmärrys liiketoiminnasta. 

Valmentajien palvelut ovat maksullisia. Tällä panoksella on kuitenkin positiivinen vaikutus yrityksen liiketoimintaan ja kannattavuuteen. Tämä investointi maksaa itsensä nopeasti takaisin. 

Jos haluat kaupankäynnin nopeasti käyntiin tai tarvitset tukea liiketoiminnan kehittämiseen, niin valmentajamme auttavat sinua!

Johkun tuki on edelleen täysin ilmaista ja kaikissa Johkun toimintaan liittyviin kysymyksiin löydät vastauksen tukisivuiltamme tai voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla tuki@johku.com. 

  

Haluatko valmentajaksi?

Nyt etsimme valmentajia, jotka haluavat olla yhdessä meidän ja koko Suomen matkailutoimijoiden kanssa viemässä digitaalista kaupankäyntiä seuraavalle tasolle.

Johku-valmentajana koulutamme Sinut vastaamaan matkailuyrittäjien tarpeisiin ja käytössäsi on aina viimeisimmät tiedot ja taidot.

Mitä Johku-valmentajalta vaaditaan?

Johku-valmentaja tulee olla matkailun asiantuntija, jolla on laaja-alainen näkemys sekä matkailusta että digitaalisesta kaupankäynnistä. 

Koulutukseen sisältyy:

  • Ennakkotehtävät ja tutustuminen Johkuun sekä meidän ideologiaan.
  • Etäkoulutukset, jossa paneudumme Johkun mahdollisuuksiin ja ominaisuuksiin.
  • Lopputehtävä, jossa luot esimerkkituotteita sekä toteutat lyhyen opetusvideon yhdessä valitusta aiheesta.

Tämä jälkeen olet virallinen Johku-valmentaja ja osa meidän valmennustiimiä!

Miksi kannattaa olla Johku-valmentaja?

  • Saat virallisen pätevyyden kouluttaa merkittävää digitaalista kaupankäyntialustaa Suomessa.
  • Saat aina ensimmäisenä tiedon Johkun uusista ominaisuuksista ja tulevaisuuden kehityksestä. 
  • Kaikki Johkulle tulevat koulutuspyynnöt ohjataan suoraan Johku-valmentajille.
  • Valmista materiaalia ja tietoa, joka on ainoastaan virallisten valmentajien käytettävissä. 
  • Mahdollisuus verkostoitua muiden valmentajien kanssa.
  • Mahdollisuus olla mukana Johkun kehittämisessä ja kehittämässä valmennusten sisältöä. 

Kuinka pääsen viralliseksi Johku-valmentajaksi?

Ota yhteyttä Johkun ekosysteemijohtajaan Ilkka Lariolaan (ilkka.lariola@johku.com) ja kerro miksi haluat Johku-valmentajaksi. Lähetä myös CV ja referenssit aiheeseen liittyen. Valitsemme sopivat ehdokkaat ja aloitamme koulutuksen.

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä. 

Johku säästää myös aikaasi automatisoimalla myyntiin, varaustenhallintaan ja asiakaspalveluun liittyviä toimenpiteitä. Yhdessä vahvojen kumppanien kanssa Johku mahdollistaa tehokkaan kaupankäynnin! 

Ilkka Lariola

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
View Ilkka Lariola's profile on LinkedIn

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki
Takaisin ylös