Johkussa on monipuolinen erilaisten lippuhinnoitteluiden ja lippujen hallinta. Seuraat tehokkaasti sekä lippujen myyntiä että käyttöä.

Jokainen Johkun mobiililippu on uniikki ja sisältää QR-koodin joka on tarkistettavissa Johkun sisäänrakennetulla Johku Reader -toiminnolla. Lipuntarkistuksella paitsi estät lippujen uudelleen käytön, seuraat todennettuja kävijämääriä Johkussa.

Lipuntarkistus sisäänrakennettuna

Johku sisältää lippujen tarkistuksen. Selaimessa toimiva Johku Reader tarkistaa älypuhelimen kameralla tai koodinlukijalla skannatun lipun QR-koodin ja kuittaa sen käytetyksi.

Seuraa kävijämääriä raporteilla

Johkun kävijä-, levittäjä- ja varausraportit listaavat tuotteiden kävijämäärät ostettujen lippujen pohjalta.

Reaaliaikainen varaustilanne

Näet Johkussa suoraan varaustilanteen kullekin ajankohdalle. Jos käytät näytöksiä ja niissä salikarttaa, vapaat ja varatut tai asiakkaan ostoskorissa olevat paikat näkyvät reaaliajassa niin Johkussa kuin verkkokaupassa asiakkaalle.

Reaaliaikainen lipuntarkistustilanne

Näytösten skannattujen eli tarkistettujen lippujen määrä listataan kassan näystöslistalla reaaliajassa, jolloin kassahenkilö pysyy kartalla vielä tulossa olevien määrästä. Retkissä ja vastaavissa skannattujen lippujen määrä näytetään varausraportilla.

Lipputyypit ja hinnoittelut täysin muokattavissa

Luo erilaisia lippuhinnoitteluita tarpeen mukaan ja aseta niihin haluamasi liput. Johku mahdollistaa myös saman lipun käytön eri hinnoitteluissa samanaikaisesti. Muutokset tulevat suoraan voimaan uusiin lippumyynteihin.

Seuraa lippujen lähetystä asiakkaan tilaukselta

Jos lippu on ostettu verkkokaupassa tai kassalta sähköpostilähetyksellä, näet asiakkaalle toimitetun lippuviestin suoraan tilauksen tiedoista.

Lippujen uudelleenlähetys ja -tulostus

Johkussa voit lähettää mobiililipun uudelleen asiakkaalle sähköpostitse vaikka lippu olisi alunperin ostettu ja tulostettu kassalla. Liput voi myös tulostaa uudelleen.

Hallitse omien ja muiden kauppiaiden sarjalippujen käyttöä

Päätät hinnoittelukohtaisesti, käyvätkö Johkun sarjaliput ko. hinnoittelussa vai ei. Voit vastaanottaa halutessasi myös muiden myyntikanavassasi olevien kauppiaiden sarjalippuja ja rajata niiden käytön tiettyihin hinnoitteluihin.

Lipun skannaus triggerinä

Johkun ja Zapierin avulla voidaan automatisoida lipun skannaukseen liittyviä prosesseja. Voit vaikka liittää asiakkaan tietylle markkinointiautomaation listalle, kun tämän lippu skannataan.
Johku Zapier

Tulossa olevia ominaisuuksia

Johku kehittyy kokoajan kauppiaiden ideoiden kautta. Uudet kehityksessä olevat ominaisuudet löydät Johku Ekosysteemistä. Voit myös halutessasi ilmoittaa omia ideoitasi idearekisteriimme, josta ne kulkeutuvat mahdollisuuksien evaluoinnin kautta kehitykseen. 
Johku Ideas   Johku Roadmap   Johku Development  

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki