Tutustu tarkemmin

Kaikki tuotetyypit tuettuja

Lähdemme siitä, että kauppiaalla tulee olla todellinen mahdollisuus kehittää liiketoimintaa ja kaupankäyntiä ilman että tämän tarvitsee ottaa käyttöön useita eri järjestelmiä.

Tutustu tarkemmin

Kauppiasyhteistyö ja ristiinmyynti

Jokainen Johku-kauppias on potentiaalinen myyntikanava ja yhteistyökumppani toiselle Johku-kauppiaalle.

Tutustu tarkemmin

Omat sivut ja verkkokauppa

Johkussa omat sivut ja verkkokauppa ovat yksi ja sama asia ja saat rakennettua kaikissa päätelaitteissa toimivat kotisivut vaivattomasti ilman erillistä kustannusta. Widgeteillä ja CMSllä saadaan räätälöitävyys vietyä äärimmilleen.

Tutustu tarkemmin

Saatavuushaku

Johkun haussa yhdistyvät tuotesisältöjä indeksoiva vapaasanahaku, tagit ja saatavuus. Johkun saatavuushaku on enemmän kuin vain saatavuuden haku. Se on osa kaikkien tuotteiden myyntipolun optimointia.

Tutustu tarkemmin

Monikielisyys

Johku puhuu useita eri kieliä sekä ostoprosessissa että hallinnassa. Johkussa on myös keinoälypohjainen käännin, jonka avulla käännät tuotesisältösi ja viestintäsi toiselle kielelle yhdellä napin painalluksella.

Tutustu tarkemmin

Majoituksen myyntikanavat

Johku sisältää oman kauppiasekosysteeminsä lisäksi kytkennät kaikkiin keskeisiin globaaleihin majoituksen myyntikanaviin suoraan Johkun sisältä.

Tutustu tarkemmin

Aktiviteettien myyntikanavat

Johku sisältää oman kauppiasekosysteeminsä lisäksi kytkennät kaikkiin keskeisiin globaaleihin aktiviteettien myyntikanaviin suoraan Johkun sisältä.

Tutustu tarkemmin

Lipunmyynti

Johku on täysiverinen oikea lipunmyyntijärjestelmä ihan lipuntarkastuprosesseja myöten.

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki