Johkun monipuolisella Raportin luonti -toiminnolla luot myynti-, varaus- ja muut raportit haluamallesi ajalle tai ajastetusti. Johku sisältää myös mm. automaattisen elokuvien kävijätietojen raportoinnin Maccsbox-järjestelmään sekä majoitustilastojen raportoinnin Tilastokeskukselle. Lisäksi Johkuun vahvasti integroidut järjestelmät tuottavat tietoa, joita voi hyödyntää yhdessä Johkun datan kanssa.

Luo raportteja samantien tai ajastetusti

Johkun Raportin luonti -toiminnossa luot haluamasi raportin samantien tai ajastat raportin generoitumaan tiettynä aikana. Ajastus mahdollistaa esim. kuukauden myyntiraporttien generoitumisen automaattisesti.  

Luo tarkkoja raportteja rajauksin

Raportinluonnissa käytettävissäsi on useita rajaimia, joilla saat raportin tarvittaessa vaikka tietystä tuotteesta tai tuoteryhmästä, tai tietyn myyntipisteen myynneistä.  

Automatisoi raportteja

Johkun raporttien ajastuksen ja raportin sähköpostilähetyksen avulla saat automatisoitua raportoinnin vaikkapa kirjanpitäjälle tai muulle yhteyshenkilölle. Ajastukset ja sähköpostilähetykset ovat muutettavissa ja poistettavissa koska vain.  

Kaikki raportit tallessa

Loitpa raportin mistä tahansa, kaikki raporttityökalulla luodut raportit tallentuvat Johkun raporttiarkistoon ja ovat sieltä avattavissa kaikissa kolmessa formaatissa: excel, pdf tai suoraan selaimeen (html).  

Tarkista ja kopioi raporttiasetukset

Raporttiarkistosta avatun raportin kopioi-toiminnolla saat generoitua uuden raportin samoin asetuksin, tai tarkistettua että mitä asetuksia, rajaimia jne. on käytetty ko. raportin luonnissa.  

Myyntiraportit

Johkussa voit luoda erityyppisiä myyntiraportteja, mm. tuotetyypeittäin eriteltyjä raportteja ja erityisesti kirjanpitäjän tarpeisiin tarkoitettuja myyntiraportti kirjanpitoon -raportteja. Lisäksi kullakin tuotesivulla on ladattavissa ko. tuotteen oma myyntiraportti Excel-muodossa.  

Maksutaparaportti

Maksutaparaportti listaa kaikki myynneissä käytetyt maksutavat raportin tarkastelujaksolta omina riveinään. Raportti listaa myös käytetyt arvosetelit, lahjakortit sekä avoinna olevat maksut.  

Varausraportit

Johkun varausraportit ovat saatavilla tunti-, päivä-, viikko- ja kuukausitason tarkasteluun. Varausraporteilta näet mm. asiakasmäärät, varausten määrän, maksustatuksen sekä myös skannattujen Johkun mobiililippujen määrän.  

Lahjakorttien ja sarjalippujen raportit

Seuraa Johkun lahjakorttien ja sarjalippujen myyntiä sekä käyttöä niille dedikoiduilla raporttityypeillä. Sarjalippuraportti kirjanpitoon ja Arvokorttiraportti kirjanpitoon -raportit on tarkoitettu erityisesti kirjanpidolliseen tarkasteluun.  

Elokuvien automaattiset ja manuaaliset raportit

Johkussa on automaattinen kävijätietojen lähetys Maccsbox-järjestelmään. Maccsbox-lähetyksiä voi myös tehdä tarvittaessa myös manuaalisesti. Lisäksi elokuville voidaan Johkussa luoda manuaalisesti erilaisia kävijäraportteja sekä levittäjäraportteja.  
Johku Maccsbox

Osallistujaraportit

Osallistujaraportti ja Agendaraportti listaavat tilaajat, mistä on apua esim. retken osallistujien tarkistuksessa tai tilaajien kontaktoinnissa tarvittaessa. Osallistujaraportti listaa elokuvien ja muiden tapahtuma-tuotetyyppien tilaajat, Agendaraportti kaikkien varattavien tuotteiden tilaajat.  

Majoitustilastot itselle ja Tilastokeskukselle

Majoitustilastot-raportilla kauppias seuraa majoituskohteidensa käyttöä halutulla ajalla sekä vertailua edellisvuoteen. Majoitustilastot-raportin luonnin yhteydessä on mahdollisuus lähettää tiedot Tilastokeskukselle.  
Johku Tilastokeskus

Arvoseteliraportti

Arvoseteliraportti listaa arvokortteihin kytkettyjen arvoseteleiden käytöt ja summat, sekä kassalla erikseen maksutapoina käytettyjen arvoseteleiden käytöt ja summat.  

Alennuskoodiraportti

Alennuskoodiraportti listaa kaikki kaupassa käytetyt alennuskoodit summan, tilaajan ja käyttöpäivämäärän kera.  

Ennakkoraportti

Ennakkoraportti listaa nimensä mukaisesti kaikki ennakot eli maksetut tuotteet ja palvelut joita ei ole vielä luovutettu asiakkaalle. Ennakkoraportti on tarkoitettu erityisesti kauppiaan kirjanpitäjälle.  

Kassan päiväraportit

Johkun kassatoiminnoissa voit luoda päivän myynti-, maksutapa- ja kävijäraportit nopeasti napinklikkauksilla. Voit valita otetaanko raportteihin mukaan vain kyseinen myyntipiste/kassa vai kaikki. Kävijäraportn tyypiksi voit valita elokuvien kävijäraportin tai päiväkohtaisen varausraportin.  

Tankkausraportti

Tankkausraportti on käytettävissä mikäli Johku-kaupassa on integraatio Infodata Processing Oy:n maksuautomaattiin polttoainemyynnissä. Raportti listaa integraatiossa tehdyt polttoainemyynnit raportin aikaväliltä.
Johku Infodata

Visma Payn yhdistetty tilitysraportti

Visma Payn hallinnasta on ladattavissa yhdistetty tilitysraportti, jonka avulla voi helposti kohdistaa saadut suoritukset erimaksutavoilta sekä online-myynnistä että kassamyynnistä Johkun myynnin raportteihin.
Visma Pay

Maksutapahtumatilastot

Visma Pay:n hallinnasta löytyy maksutilastot, joiden avulla voi seurata maksutapahtumien kuukausittaista jakaumaa euromääräisesti sekä lukumääräisesti ja jakaumaa eri maksutavoille.
Visma Pay

Tapahtumat CSV-tiedostona

Kaikki maksutapahtumat voidaan ladata CSV-tiedostona Visma Pay:n hallinnasta. Tämän avulla voidaan esimerkiksi tehdä tarkistuksia ja täsmäytyksiä.
Visma Pay

Tulossa olevia ominaisuuksia

Johku kehittyy kokoajan kauppiaiden ideoiden kautta. Uudet kehityksessä olevat ominaisuudet löydät Johku Ekosysteemistä. Voit myös halutessasi ilmoittaa omia ideoitasi idearekisteriimme, josta ne kulkeutuvat mahdollisuuksien evaluoinnin kautta kehitykseen. 
Johku Ideas   Johku Roadmap   Johku Development  

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki