Johkulla päätät mitä ja missä myyt. Valitse monipuolisista vaihtoehdoista oman liiketoimintasi kannalta parhaat. Eri vaihtoehtojen kokeilu on helppoa ja tulokset näkyvät nopeasti!

Luo tuotteesi Johkuun ja vie se kaikkiin haluamiisi kanaviin. Varaukset päivittyvät automaattisesti ilman manuaalista työtä ja sinulla on mahdollisuus myydä enemmän. Saman majoituskohteen voit myös tuotteistaa eri tavalla eri kanaviin ja edelleen varaustenhallinta on automaattista. Samalla myyt helposti tuotetta omassa verkkokaupassa sekä kassalla täysin omilla ehdoillasi.

Johku Ekosysteemin sisällä Johku-kauppiaiden välillä tuotteiden ja kauppapaikkojen jakaminen ja ristiinmyynti ei synnytä jälleenmyynnin hierarkioita. Vastaavasti OTA:t ovat erillisiä myyjiä jälleenmyyntihierarkioineen, tileineen ja tilitysprosesseineen. Sekä Johkun omat kanavat että ulkoiset kanavat kytketään samassa paikassa tuotteiden myyntikanavat välilehdellä.

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki