Valloita tuotteillasi koko maailma

Johku on täysin saumattoman monikanavainen ratkaisu, jolla myyt kaikkia tuotteitasi ja palvelujasi omasta tai yhteistyökumppanisi kivijalasta ja verkkokaupasta maailman suuria kanavia myöten.

Tutustu mahdollisuuksiin

Konvertoi tehokkaasti aitoja asiakkuuksia

Johku optimoi puolestasi prosessia asiakkaan ensikontaktista aidoksi asiakkuudeksi. Johku tukee lukuisia eri ostamisen ja maksamisen tapoja kaikissa eri myynnin ympäristöissä. 

Tutustu ominaisuuksiin

Hallitse, kehitä ja automatisoi kaupankäyntiäsi

Johku sisältää kaikki tarvittavat ratkaisut kaupankäyntisi ja saatavuutesi hallintaan sekä optimointiin. Ja mikä parhainta, Johku kehittyy kokoajan aina vain paremmaksi kauppiaidensa kautta.

Tutustu ominaisuuksiin

Johku optimoituu liiketoimintaasi

Johku on luotu niin, että se rakentuu ja kehittyy liiketoimintaasi sisään. Se myös samalla auttaa kehittämään prosessejasi. 

Tutustu toimialaratkaisuihin

Yhdessä olemme kaikki enemmän

Johku tarkoittaa kauppiasverkostoa, kaupankäyntiä, tutkimusta ja kehitystyötä, konsepteja, automaatiota sekä paljon muuta. Johku on jokaiselle kauppiaalle omanlaisensa, juuri se oikea. Johku on ennen kaikkea kehittyvä ekosysteemi.

Lue lisää

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki