Monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu ja vahvasti tuotteistamista tukeva resurssienhallinta on keskeinen osa tuotteiden reaalisaatavuutta ja tämän päivä tehokasta kaupankäyntiä.

Johkussa hallitset varattavien resurssien kuten yksittäisten huoneiden ja vuokravälineiden saatavuutta ja kapasiteettia. Ostettavien resurssien osalta käytettävissä on varastosaldo sekä yksikkövalitsin, jonka kautta määrität saldon koskevan vaikkapa tiettyä tilavuutta tai painoa.

Hallitse resurssien kapasiteetteja

Johkussa hallitset yksittäisen huoneen, vuokravälineen tai muun vastaavan varattavan resurssin enimmäis- ja vähimmäiskapasiteettia resurssikohtaisesti. Kapasiteettiasetukset ja niiden muutokset vaikuttavat suoraan niiden tuotteiden saatavuuksiin joissa ko. resurssia käytetään.  

Avaa kapasiteetti samanaikaisille varauksille

Voit halutessasi sallia varattavan resurssin kapasiteetin samanaikaisen varaamisen. Tällöin eri asiakaat saavat tehtyä samalle ajalle varauksia kapasiteetin puitteissa, esimerkiksi avoimissa retkissä, kuljetuksissa ja yleisötapahtumissa.  

Lisäkapasiteetti ylläpidon myyntiin

Voit asettaa varattaville resursseille lisäkapasiteettia, joka mahdollistaa enimmäiskapasiteetin yli myymisen ylläpidon puolella. Tämä auttaa tilanteissa joissa ryhmään tai vastaavaan voidaan ottaa muutamia lisäpaikkoja vaikka ryhmä olisi jo teknisesti loppuunmyyty.  

Hallitse varastoja

Ostettava-resursseilla käytössä on varastosaldo, johon asetettu määrä vähenee automaattisesti kun tuotetta ostetaan. Kun saldo loppuu, tuote ei ole ostettavissa ennen kuin saldoa lisätään. Voit myös kytkeä varaston kokonaan irti myynnistä, jolloin tuotetta on aina saatavilla.  

Eri yksiköt tuettuja

Johkun ostettavien tuotteiden resursseilla voi käyttää kappale-yksikön lisäksi myös tietyille tuotteille paremmin sopivia mitta-, paino- ja tilavuusyksiköitä. Tuotteen asetuksissa voit määrittää myyntiyksikön eli kuinka monta varastoyksikköä hintaan sisältyy.  

Muokkaa kapasiteetteja ja saldoja helposti

Voit muuttaa yksittäisen varattavan resurssin enimmäiskapasiteettia tai ostettavan resurssin varastosaldoa muokkaamalla lukemaa suoraan Resurssit-listalta. Halutessasi voit luoda erilliset listat varattaville ja ostettaville resursseille.  

Tietojen tuonti apuna varastojen luonnissa

Tietojen tuonti -toiminnolla saat generoitua massana ostettavia tuotteita Excelin pohjalta. Excel-tiedostosta voidaan ottaa kullekin luotavalle tuotteelle nimi, hinta. alv, varastosaldo, EAN-koodi sekä Netvisor-avain.  

Tulossa olevia ominaisuuksia

Johku kehittyy kokoajan kauppiaiden ideoiden kautta. Uudet kehityksessä olevat ominaisuudet löydät Johku Ekosysteemistä. Voit myös halutessasi ilmoittaa omia ideoitasi idearekisteriimme, josta ne kulkeutuvat mahdollisuuksien evaluoinnin kautta kehitykseen. 
Johku Ideas   Johku Roadmap   Johku Development  

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki