Tutustu tarkemmin

Monipuoliset maksamisen mahdollisuudet

Verkkokauppaan on saatavilla monipuoliset ja turvalliset maksamisen vaihtoehdot. Ota käyttöön Visma Pay-, Paytrail-, PayPal-, Stripe-, ePassi- ja Smartum-maksutavat. Kassalla voit käyttää käteis-, kortti-, arvoseteli- ja mobiililompakkomaksuja. Johkun laskutustoiminnot ovat myös käytettävissäsi.

Tutustu tarkemmin

Asiakasviestintä

Johku viestii sähköpostein ja tekstiviestein tilaustasolla, tuotetasolla ja toimitustasolla ja mahdollistaa oikea-aikaisen viestinnän asiakkaalle kaikissa tilanteissa.

Tutustu tarkemmin

Verkkosivut ja kassajärjestelmä

Johkulla sinulla on automaattisesti käytössä verkkosivut sekä kassajärjestelmä. Johkun kauppapaikan voit ohjata omaan domainiin. Johkun käyttöliittymä toimii suoraan kassajärjestelmänä. Tilaa maksupääte ja ala vastaanottamaan maksuja toimipisteessäsi.

Tutustu tarkemmin

Kaikki tuotetyypit tuettuja

Lähdemme siitä, että kauppiaalla tulee olla todellinen mahdollisuus kehittää liiketoimintaa ja kaupankäyntiä ilman että tämän tarvitsee ottaa käyttöön useita eri järjestelmiä.

Tutustu tarkemmin

Lahjakortit

Johku tukee sekä arvokorttien myyntiä että käyttöä maksutapoina niin onlinessa kuin kassoilla. Johku tukee myös visuaalisesti räätälöityjä PDF-pohjia.

Tutustu tarkemmin

Kauppiasyhteistyö ja ristiinmyynti

Jokainen Johku-kauppias on potentiaalinen myyntikanava ja yhteistyökumppani toiselle Johku-kauppiaalle.

Vuokravälineille optimoituja ominaisuuksia

Johku on tapa toimia ja kehittyä

Johku perustuu laajaan tutkittuun tietämykseen asiakkaan päätöksenteosta ja ostamisesta digitaalisessa maailmassa.

Huoltotauko

Johkussa voit määritellä huoltotauon varausten välissä. Huoltotauko toimii kaikilla tuntivarattavilla tuotteilla.  

Hallitse varauksia ja saatavuutta

Johkulla luot helposti käyttöliittymään erilaisia näkymiä. Voit hallita suoraan varauksia ja tuotteiden saatavuutta helposti. Samalla voit hallita aktiviteettien toteuttamiseen käytettyjä välineitä.  

Monipuoliset raportit

Johkun monipuoliset raportit auttavat sinua suunnittelemaan liiketoimintaasi ja helpottavat manuaalista työtä. Voit valita esimerkiksi agendaraportteja, myyntiraportteja tai varausraportteja. Raportit voit myös saada automaatisesti valittuun sähköpostiosoitteeseen valittuna hetkenä.  

Lisäpalveluja tuoteoptioilla

Vuokratuotteeseen voit halutessasi lisätä tuoteoptiota, jotka voivat kuulua tuotteen hintaan tai olla maksullisia lisäpalveluja. Optioilla helpotat asiakkaan valintaa ja myyt enemmän!  

Anna asiakkaan valita oikea koko

Voit antaa asiakkaan valita itselleen sopivan välineen. Tämä toiminto sopii tuotteille, joilla on useampia kokovaihtoehtoja.  

Älylukitukset automatisoivat vuokraustoiminnan

Johkun tuotteisiin voit liittää älylukituksen, joka luo asiakkaalle koodin varauksen voimassaoloajalle. Vuokravälineiden nouto ja palautus voi siis tapahtua täysin omatoimisesti. Automaattisilla tuoteviesteillä ohjeistat asiakasta ja lähetät koodit.  

Hallitse vuokravälineiden varauksia helposti

Voit myydä vuokravälineitä ilman huolta ylibuukkauksista. Samoja välineitä voi myydä usealla eri tuotteella ja Johku pitää huolen, että kaikkien tuotteiden saatavuus pysyy ajantasalla.  

Tulossa olevia ominaisuuksia

Johku kehittyy kokoajan kauppiaiden ideoiden kautta. Uudet kehityksessä olevat ominaisuudet löydät Johku Ekosysteemistä. Voit myös halutessasi ilmoittaa omia ideoitasi idearekisteriimme, josta ne kulkeutuvat mahdollisuuksien evaluoinnin kautta kehitykseen. 
Johku Ideas   Johku Roadmap   Johku Development  

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki