Iso osa uskottavuutta syntyy siitä, että tuotteet ovat ostettavissa suoraan luotettavilla maksutavoilla.

Johku tukee useita maksunvälittäjiä. Kytke kauppaasi se, joka soveltuu toimintaasi ja asiakaskuntaasi parhaiten: Visma Pay, Paytrail, Stripe tai PayPal  - tai vaikka useampia samaan aikaan! Asiakas valitsee tilaukselleen maksunvälittäjän mahdollistamista maksutavoista itselleen sopivimman.

Maksunvälittäjä tarpeen mukaan

Visma Pay ja Paytrail tarjoavat asiakkaalle kotimaiset verkkopankkimaksut, mobiililompakot sekä Visa- ja Mastercard-luottokorttimaksut. Stripe ja PayPal keskittyvät monipuoliseen luottokorttimaksamiseen.  

Vaivaton käyttöönotto

Online-maksutapojen käyttöönotto tehdään maksunvälittäjäkohtaisilla avaimilla Johkussa. Tarvitset vain maksunvälityssopimuksen valitsemasi maksunvälittäjän kanssa. Visma Pay -hakemuksen saat luotua suoraan Johkussa.

Turvallisesti Visma Paylla

Visma Pay on Johkun strateginen kumppani ja tarjoaa kaikki keskeisimmät maksamisen tavat online-ostamisessa. Kauppiaalle Visma Pay mahdollistaa mm. maksun palautuksen Johkun kautta, korttimaksamisen integroidulla maksupäätteellä ja eri kauppiaiden tuotteiden maksamisen samalla transaktiolla Johkun ristiinmyynnissä.  
Johku Visma Pay  

Maksutavat selkeästi esillä

Maksunvälittäjän mahdollistamat maksutavat tuodaan esille joko Johkun tilaussivun jälkeen avautuvassa portaalissa tai suoraan tilaussivulla, asiakkaan valitsemasta maksunvälittäjästä riippuen. Maksutavan vaihto onnistuu ennen maksun suorittamista.  

Turvallinen maksuprosessi

Maksunvälittäjän online-maksuprosessi on turvallinen ja kiireetön. Asiakkaalle annetaan kaksi tuntia aikaa suorittaa maksu valitsemassaan maksutavassa. Johkuun välittyy maksunvälittäjältä vain tieto onnistuneesta maksusuorituksesta, ilman maksukortti- tai muita maksutietoja.  

Selkeä kustannusten laskutus

Johku laskuttaa kauppiaalta vain omat komissionsa kaupassa syntyneistä online- ja muista myynneistä. Kukin maksunvälittäjä laskuttaa omat kustannuksensa suoraan kauppiaalta.

Paytrail verkkomaksut

Paytrail on suomalainen maksulaitos, joka on Nets/Nexi-konsernia. Paytrailin kautta saat käyttöösi kaikki tarvittavat online-maksamisen tavat.
Johku Paytrail Hinnasto 

PayPal Checkout

PayPal Checkoutin avulla asiakkaasi voivat maksaa PayPalilla, luotto- ja pankkikorteilla sekä muilla paikallisesti merkittävillä maksutavoilla.
Johku PayPal Hinnasto 

Stripe Checkout

Stripe Checkoutin avulla voit asiakkaasi voivat maksaa lukuisilla eri maksutavoilla globaalisti.
Johku Stripe Tarkemmin 

Smartum verkkomaksut

Smartum verkkomaksut mahdollistavat asiakkaallesi etujen käytön online-maksamisessa.
Johku Smartum smartum.fi 

ePassi verkkomaksut

ePassi mahdollistaa asiakkaallesi työsuhde-etujen käytön online-maksamisessa.
Johku ePassi epassi.fi 

AliPaylla maksaminen

AliPay:llä kiinalaiset turistit voivat vaivattomasti maksaa suoraan puhelimestaan.  AliPay näytetään Johkussa erillisenä Stripen maksutapana.
Johku Stripe Tarkemmin 

Tulossa olevia ominaisuuksia

Johku kehittyy kokoajan kauppiaiden ideoiden kautta. Uudet kehityksessä olevat ominaisuudet löydät Johku Ekosysteemistä. Voit myös halutessasi ilmoittaa omia ideoitasi idearekisteriimme, josta ne kulkeutuvat mahdollisuuksien evaluoinnin kautta kehitykseen. 
Johku Ideas   Johku Roadmap   Johku Development  

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki