Myy kansainvälisesti! Johku tukee useita eri kieliversioita, niin myynnissä kuin ylläpidon käyttämisessä. Kätevä tekoälya hyödyntävä käännöspalvelu on apunasi kauppasi tekstien kieliversioinnissa.

Kieliversiointi on Johkussa näppärää. Kiinteät Johkun tekstit on valmiiksi käännettyinä, ja itse asetettavien tekstien käännöksiin voit käyttää käännöspalvelua suoraan ylläpidon toiminnoissa. Tuotteen julkaisu ja kielivalinta kauppapaikalla ovat kieliversiokohtaista, joten voit rauhassa viimeistellä käännökset ennen kieliversion julkaisua.

Monikielinen asiakkaan ostoprosessi

Johkun ostoprosessissa on käytettävissä useita eri kieliä kansainvälisen myynnin mahdollistamiseksi. Oletuskieliversiona käytössä on suomi, mutta voit itse vaihtaa tätä asetusta mikäli haluat että tuotteet luodaan oletuksena johonkin toiseen kieleen.
Suomi Ruotsi Norja Englanti Saksa Ranska Espanja Italia Venäjä

Kieliversiot käyttöön koska vain

Voit ottaa kieliversioita käyttöön koska vain, ja poistaa niitä käytöstä koska vain. Koska kielen näyttämiselle ylläpidossa ja julkisesti on erilliset asetukset, voit tehdä sisältöjen kieliversiointia etukäteen ennen varsinaista kielivalinnan julkaisua kauppapaikallesi.

Käännöspalvelu yhdellä napin painalluksella

Johkussa on tekoälya hyödyntävä käännöspalvelu, joka on valmiina hyödynnettävissäsi mm. tuotteiden ja viestien tekstien kääntämiseen suoraan Johkun sisällä. Käännöspalvelu tuottaa laadukkaita mutta edullisia käännöksiä, ja on saatavilla kaikille Johkun kielille.

Kiinteät tekstit valmiiksi käännettyinä

Johkun kiinteät tekstit kuten varustelukuvaukset, monet tilausprosessin toiminnot sekä lippu- ja arvokorttiviestit, on valmiiksi käännettyinä Johkun kielille.

Julkaiset tuoteryhmät ja tuotteet kieliversiokohtaisesti

Tuoteryhmillä ja tuotteilla on kieliversiokohtainen näkyvyysasetus. Tämä mahdollistaa tuoteryhmien ja tuotteiden julkaisun asteittain kieliversio kerrallaan, kun olet saanut valmiiksi niiden käännökset.

Ehjä kieliversiokohtainen tilausprosessi

Kun asiakas tekee tilauksen kieliversiosta, hän saa kaikki Johkun asiaskasviestit ko. kielellä mikäli viestien tekstit on kieliversioitu. Tilauksen kieliversio on myös muutettavissa jälkikäteen ylläpidossa.

Älykkäät kieliversion vaihdot kauppapaikoilla

Johkun kauppapaikoilla kieliversion vaihto on pitkälle automatisoitu. Mikäli sisällöstö on olemassa kieliversio valitulla kielellä, siihen ohjaudutaan automaattisesti. Mikäli kieliversiota ei ole jostain syystä olemassa, ohjataan käyttäjä älykkäästi valitun kieliversion etusivulle ilman polun keskeytymistä.

Monikielinen ylläpito

Voit käyttää Johku useilla eri kielillä. Johkun käyttöliittymän kielen voi vaihtaa niin että se koskee yleisasetuksena kaikkia kauppasi käyttäjiä tai vaihtoehtoisesti jokainen käyttäjä voi valita kielen erikseen käyttäjäkohtaisena asetuksena.
Suomi Ruotsi Norja Englanti Saksa Ranska Espanja Italia Venäjä

Tulossa olevia ominaisuuksia

Johku kehittyy kokoajan kauppiaiden ideoiden kautta. Uudet kehityksessä olevat ominaisuudet löydät Johku Ekosysteemistä. Voit myös halutessasi ilmoittaa omia ideoitasi idearekisteriimme, josta ne kulkeutuvat mahdollisuuksien evaluoinnin kautta kehitykseen. 
Johku Ideas   Johku Roadmap   Johku Development  

The Future of Entrepreneurship

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä.

Ilkka Lariola, CECO

Ilkka Lariola, CECO

Johku Ekosysteemi ja uudet asiakkaat
Sami Hänninen, CEO

Sami Hänninen, CEO

Konseptisuunnittelu ja -kehitys
Minna Mikkola

Minna Mikkola

Viestintä, kauppiastuki